«Сила емпатів. Переваги чутливості в цьому жорстокому світі» Аніта Мурджані

«Сила емпатів. Переваги чутливості в цьому жорстокому світі» Аніта МурджаніНазва: Сила емпатів. Переваги чутливості в цьому жорстокому світі
Автор: Аніта Мурджані
Рік видання 2021
Жанри: Мотивація, Саморозвиток, самовдосконалення, Особистісний ріст
ISBN: 978-617-7933-01-3
Фрагмент
Yakaboo Grenka

Про книгу «Сила емпатів. Переваги чутливості в цьому жорстокому світі» Аніта Мурджані

Аніта Мурджані відома у світі завдяки книжці «Померти, щоб бути собою», яка стала бестселером New York Times. У ній авторка розповіла про свій близькосмертний досвід, завдяки якому здолала рак. І от Мурджані повернулася з новою книжко, що неодмінно стане настільною для емпатів.

Емпати не лише відчувають емоції інших, вони їх вбирають — часто собі на шкоду. Адже емоційне перевантаження ще нікому не приносило користі. Та й бажання допомагати іншим, яке притаманне більшості емпатів, дуже часто відбирає в них життєву енергію.

Як уникнути емоційного перевантаження й поповнювати власні енергетичні запаси — саме про це й розповідає Аніта Мурджані. Певна річ, книжка буде цікава не лише емпатам, а й тим, хто хоче більше дізнатися про них, і тим, хто має з ними справу. А якщо ви вагаєтеся, вважати себе емпатом чи ні, тест, наведений у книжці, цілком здатний розвіяти ваші сумніви.

На нашому літературному сайті UA-Book Ви можете читати онлайн українською та скачати безкоштовно книгу «Сила емпатів. Переваги чутливості в цьому жорстокому світі» Аніта Мурджані у відповідному форматі: epub, fb2, txt, rtf, pdf на телефон, андроїд, айфон, ipad без реєстрації та sms (смс). Книга – найкращий вчитель, друг та компаньйон. У ній зберігаються таємниці Всесвіту, загадки людини та відповіді на будь-які питання. У нас зібрані найкращі представники як зарубіжної, так і вітчизняної літератури, класичні та сучасні книги, видання з психології та саморозвитку, казки для дітей та роботи виключно для дорослих. Кожен знайде тут саме те, що подарує безліч приємних моментів.

Скачати безкоштовно книгу українською «Сила емпатів. Переваги чутливості в цьому жорстокому світі» Аніта Мурджані

Ua-Book
Додати коментар