«Ловець снів» Стівен Кінг

«Ловець снів» Стівен КінгНазва: Ловець снів
Автор: Стівен Кінг
Рік видання 2001
Жанри: Жахи і Містика, Трилери, Психологічний триллер
Фрагмент
Yakaboo Grenka

Читати книгу Скачати книгу

Про книгу «Ловець снів» Стівен Кінг

Маячня дивної, божевільної людини, що увірвалася до табору чотирьох мисливців, – це лише перший крок чотирьох друзів у світ кошмару, що далеко перевершує людське розуміння. У світ невинного Ада, править яким Зло. Абсолютне Зло, що прийшло, щоб нести людям смерть і страх. Зло, єдина зброя проти якої криється у таємній магії старовинного індіанського амулету – «Ловця снів».

Укотре збираючись на традиційне спільне полювання, четверо друзів навіть і не здогадувалися, що для декого з них воно буде останнім у житті. Бо тепер здобиччю стали вони: на них полює інопланетна сутність, якій потрібні люди-носії, щоб захопити ще одну планету.

Єдиним шансом на порятунок стають незвичайні здібності. Багато років тому друзів наділив ними хлопчик, якого вони врятували. Але чи вистачить цього, щоб перемогти інопланетного супротивника?

На нашому літературному сайті UA-Book Ви можете читати онлайн українською та скачати безкоштовно книгу «Ловець снів» Стівен Кінг у відповідному форматі: epub, fb2, txt, rtf, pdf на телефон, андроїд, айфон, ipad без реєстрації та sms (смс). Книга – найкращий вчитель, друг та компаньйон. У ній зберігаються таємниці Всесвіту, загадки людини та відповіді на будь-які питання. У нас зібрані найкращі представники як зарубіжної, так і вітчизняної літератури, класичні та сучасні книги, видання з психології та саморозвитку, казки для дітей та роботи виключно для дорослих. Кожен знайде тут саме те, що подарує безліч приємних моментів.

Скачати безкоштовно книгу українською «Ловець снів» Стівен Кінг


Скачати txt Скачати pdf

Читати онлайн книгу українською «Ловець снів» Стівен Кінг

Ua-Book
Додати коментар