Аудіокнига «Захар Беркут» Іван Франко

Аудіокнига «Захар Беркут» Іван ФранкоНазва: Захар Беркут
Автор: Іван Франко
Рік видання 1883
Жанри: Література 19 століття, Класична проза, Українська класика
Слухати книгу
 

Про аудіокнигу «Захар Беркут» Іван Франко

Аудіокнига «Захар Беркут» Івана Франка – чудовий приклад патріотичного та історичного роману, що розповідає читачеві захопливу історію в антуражі історичної епохи. Каменяр українського народу, як іноді називали Франка, був не тільки талановитим літератором, а й щирим патріотом свого краю. Вся його любов до рідного краю була покладена в основу цього твору, де він возвеличує незламність людського духу навіть перед обличчям найстрашнішою загрози.

Ім’я головного героя покладено в назві твору. Саме від його персони читач буде спостерігати за подіями роману, які, в свою чергу, розповідатимуть про часи татаро-монгольської навали на руські землі в ХІІ столітті. Ці трагічні сторінки історії стали чудовим поприщем для того, щоб оспівати мужність та патріотизм, що підкріплені винахідливістю, які здатні боронити свою землю від найлютішого ворога. До речі, читати скорочено книгу «Захар Беркут» Івана Франка українською мовою можна на нашому сайті електронних книг.

Головних сторін конфлікту в романі аж три. Перша уособлює в собі Захара Беркута з його братом та іншими поплічниками; друга – це бояри, що лиш думають про те, як захопити владу, та можуть навіть піти на змову з татарами, які власне і є третьою силою. З них переможе лиш та, що буде найвинахідливішою та найбільш відданою найвищій справі – захисту Батьківщини.


На нашому літературному сайті UA-Book Ви можете слухати онлайн українською та скачати безкоштовно книгу «Захар Беркут» Іван Франко у відповідному форматі: epub, fb2, txt, rtf, pdf на телефон, андроїд, айфон, ipad без реєстрації та sms (смс). Книга – найкращий вчитель, друг та компаньйон. У ній зберігаються таємниці Всесвіту, загадки людини та відповіді на будь-які питання. У нас зібрані найкращі представники як зарубіжної, так і вітчизняної літератури, класичні та сучасні книги, видання з психології та саморозвитку, казки для дітей та роботи виключно для дорослих. Кожен знайде тут саме те, що подарує безліч приємних моментів.

Ua-Book
Додати коментар