«Щоденник наркомана» Алістер Кроулі

«Щоденник наркомана» Алістер КроуліНазва: Щоденник наркомана
Автор: Алістер Кроулі
Рік видання 1922
Жанри: Зарубіжна класика, Контркультура, Література 20 століття
ISBN: 978-966-03-8116-2
Фрагмент
Читати книгу Скачати книгу

Про книгу «Щоденник наркомана» Алістер Кроулі

Культовий англійський письменник, поет, містик і церемоніальний маг, засновник релігійної філософії Телеми, астролог, художник, альпініст та шахіст Алі­стер Кроулі (1875—1947) і сьогодні залишається знако­вою постаттю. 2002 року Бі-бі-сі назвала його 73-м най­впли­вовішим британцем усіх часів.

«Щоденник наркомана» — автобіографічний роман автора, який уперше вийшов друком 1922 року й відтоді його перевидавали понад 40 разів. Тогочасні газети одразу охрестили його «книгою, яку треба спалити». Щоденник відкриває читачеві поета, коханця та загадкового містика, яким був Алістер Кроулі.

На нашому літературному сайті UA-Book Ви можете читати онлайн українською та скачати безкоштовно книгу «Щоденник наркомана» Алістер Кроулі у відповідному форматі: epub, fb2, txt, rtf, pdf на телефон, андроїд, айфон, ipad без реєстрації та sms (смс). Книга – найкращий вчитель, друг та компаньйон. У ній зберігаються таємниці Всесвіту, загадки людини та відповіді на будь-які питання. У нас зібрані найкращі представники як зарубіжної, так і вітчизняної літератури, класичні та сучасні книги, видання з психології та саморозвитку, казки для дітей та роботи виключно для дорослих. Кожен знайде тут саме те, що подарує безліч приємних моментів.

Скачати безкоштовно книгу українською «Щоденник наркомана» Алістер Кроулі


Скачати txt Скачати pdf Скачати fb2 Скачати rtf Скачати epub

Читати онлайн книгу українською «Щоденник наркомана» Алістер Кроулі

Ua-Book
Додати коментар