«1795» Натт-О-Дагг Н.

«1795» Натт-О-Дагг Н.Назва: 1795
Автор: Натт-О-Дагг Н.
Рік видання 2023
Жанри: Детективи, Гостросюжетні детективи, Зарубіжні детективи
ISBN: 978-617-522-112-9
Фрагмент

Про книгу «1795» Натт-О-Дагг Н.

У третій і заключній частині нуарної трилогії Нікласа Натт­о­Даґа, попереду читача відкривається епічна картина епохи регентства. Це ера схиблених амбіцій, плотських бажань і кривавих злочинів, де кожен залишився наодинці зі своїми таємницями та загальною зневіреністю.

Серед цього хаосу блукає Тюко Сетон, вирішивши повернути собі втрачений вплив і становище в ордені Евменідів. Він планує створити виставу, яка стане приголомшливішою і огиднішою за все, що колись бачили жителі шведської столиці.

Але йому на шляху стоять вороги, готові зупинити його за будь-яку ціну. Однорукий пальт Жан-Мішель Кардель та брат покійного комісара поліції Сесіла Вінґе — це лише деякі з них.

Чи зможе Тюко подолати всі перешкоди і втілити свій амбіційний план у життя? Що чекає його в цьому морі зради і влади? Відповіді на ці питання ви дізнаєтеся, прочитавши захопливий роман “1795” Нікласа Натт­о­Даґа.


На нашому літературному сайті UA-Book Ви можете читати онлайн українською та скачати безкоштовно книгу «1795» Натт-О-Дагг Н. у відповідному форматі: epub, fb2, txt, rtf, pdf на телефон, андроїд, айфон, ipad без реєстрації та sms (смс). Книга – найкращий вчитель, друг та компаньйон. У ній зберігаються таємниці Всесвіту, загадки людини та відповіді на будь-які питання. У нас зібрані найкращі представники як зарубіжної, так і вітчизняної літератури, класичні та сучасні книги, видання з психології та саморозвитку, казки для дітей та роботи виключно для дорослих. Кожен знайде тут саме те, що подарує безліч приємних моментів.

Скачати безкоштовно книгу українською «1795» Натт-О-Дагг Н.

Ua-Book
Додати коментар