«Чорний ангел» Олекса Слісаренко

«Чорний ангел» Олекса СлісаренкоНазва: Чорний ангел
Автор: Олекса Слісаренко
Рік видання 2021
Жанри: Українська класика
ISBN: 9786177939602
Фрагмент
 
 

Про книгу «Чорний ангел» Олекса Слісаренко

Олекса Слісаренко (1891–1937) – видатний поет, прозаїк та педагог, він вважається одним з піонерів української пригодницької літератури. Його роман “Чорний ангел” є одним з перших кримінально-пригодницьких творів в українській літературі та став новим етапом в неореалістичному напрямку творчості Слісаренка. У цьому романі він майстерно поєднав захопливий, напружений сюжет з психологічними студіями, елементами детективу та утопії.

“Чорний ангел” – це твір, що провокує захоплення і цікавість читачів різних вікових груп. В авантюрному сюжеті прози Слісаренка ми зустрічаємося з цікавими персонажами, інтригуючими злочинами та складними морально-етичними питаннями. Автор не тільки розкриває соціальні проблеми свого часу, але й глибоко занурюється в філософські аспекти людської душі.

У “Чорному ангелі” Олекса Слісаренко створює вражаючий світ, де реальність переплітається з фантастичними елементами. Він поглиблюєся в психологію персонажів, розкриваючи їхні суперечливі почуття та моральні дилеми. Читачі відчувають напругу та невпевненість, спостерігаючи за розвитком історії, а також за самими героями, які знаходяться під впливом складних життєвих ситуацій.


На нашому літературному сайті UA-Book Ви можете читати онлайн українською та скачати безкоштовно книгу «Чорний ангел» Олекса Слісаренко у відповідному форматі: epub, fb2, txt, rtf, pdf на телефон, андроїд, айфон, ipad без реєстрації та sms (смс). Книга – найкращий вчитель, друг та компаньйон. У ній зберігаються таємниці Всесвіту, загадки людини та відповіді на будь-які питання. У нас зібрані найкращі представники як зарубіжної, так і вітчизняної літератури, класичні та сучасні книги, видання з психології та саморозвитку, казки для дітей та роботи виключно для дорослих. Кожен знайде тут саме те, що подарує безліч приємних моментів.

Скачати безкоштовно книгу українською «Чорний ангел» Олекса Слісаренко

Ua-Book
Додати коментар