«Третя революція. Вибрані твори» Валер’ян Підмогильний

«Третя революція. Вибрані твори» Валер'ян ПідмогильнийНазва: Третя революція. Вибрані твори
Автор: Валер’ян Підмогильний
Рік видання 2021
Жанри: Українська класика
ISBN: 9786178052164
Фрагмент
 
 

Про книгу «Третя революція. Вибрані твори» Валер’ян Підмогильний

Валер’ян Підмогильний — це видатний український письменник і перекладач, який займає почесне місце серед найвизначніших прозаїків українського “розстріляного відродження”. Його збірка “Третя революція. Вибрані твори” є свідченням його великого літературного внеску та глибокого розуміння соціальних та національних проблем свого часу.

Основна тематика творів, які увійшли до цієї збірки, карбується навколо проблеми міста та села, а також взаємин двох соціальних класів. Через письменників острий погляд і глибоке розуміння суспільного життя, читачі отримують можливість проникнути в життя народу того часу в соціальному та національному аспектах. Завдяки його майстерному перо, ми можемо відчути атмосферу тогочасних подій, пережити радощі та болі, що переплітаються в країні важких випробувань.

“Третя революція. Вибрані твори” Валер’яна Підмогильного адресована широкому колу читачів, оскільки вона не тільки розкриває історичні аспекти минулого, але й ставить універсальні запитання про сутність людської природи, справедливості та свободи. Відтворюючи життя українського народу, Підмогильний не тільки показує його боротьбу за існування, але й надає глибокий філософський підтекст, який заставляє читачів задуматися над важливими питаннями людського існування.


На нашому літературному сайті UA-Book Ви можете читати онлайн українською та скачати безкоштовно книгу «Третя революція. Вибрані твори» Валер’ян Підмогильний у відповідному форматі: epub, fb2, txt, rtf, pdf на телефон, андроїд, айфон, ipad без реєстрації та sms (смс). Книга – найкращий вчитель, друг та компаньйон. У ній зберігаються таємниці Всесвіту, загадки людини та відповіді на будь-які питання. У нас зібрані найкращі представники як зарубіжної, так і вітчизняної літератури, класичні та сучасні книги, видання з психології та саморозвитку, казки для дітей та роботи виключно для дорослих. Кожен знайде тут саме те, що подарує безліч приємних моментів.

Скачати безкоштовно книгу українською «Третя революція. Вибрані твори» Валер’ян Підмогильний

Ua-Book
Додати коментар