«Бути собою. 10 гаджетів для щастя» Олена Тараріна

«Бути собою. 10 гаджетів для щастя» Олена ТарарінаНазва: Бути собою. 10 гаджетів для щастя
Автор: Олена Тараріна
Рік видання 2019
Жанри: Виховання дітей, Дитяча психологія, Книги для підлітків
ISBN: 978-617-7453-81-8
Фрагмент
Yakaboo

Про книгу «Бути собою. 10 гаджетів для щастя» Олена Тараріна

Книга «Бути собою» — це знання, які захищають. Книжка допоможе підліткам отримати детальну карту вирішення багатьох проблемних ситуацій, подивитися на себе зі сторони та зробити правильні дії. Книга також стане у нагоді батькам, які хочуть краще зрозуміти свою дитину та вчасно її підтримати.

Вам цікаво як просто навчити підлітка головному в житті? Тоді неодмінно прочитайте разом з ним книжку Олени Тараріної «Бути собою». В ній в інтерактивній художній формі описуються проблеми підлітків. Поведінка з незнайомцями, образа на батьків, відсутність підтримки друзів, пихатість, конкуренція, легковажність, побудова відносин та багато інших. Кожна історія — це ґаджет з різними налаштуваннями, обираючи які є шанс змінити своє життя.

У книзі «Важливо бути собою» від видавництва IPIO досить наочно для підлітка показано, що для кожного бажання є свій шлях. Існує навігатор і потрібно лише дотримуватися маршруту — обирати хороші думки, робити правильні рішення та діяти з огляду на свої принципи.

З такою книгою буде легко розказати дитині закони, правила, секрети цієї планети і її жителів. Пояснити, як бути щасливою людиною та віднайти в собі мудрість Всесвіту. Бо коли на повну потужність підключаєш усі десять ґаджетів у позитивному режимі, з’являється доступ до цієї мудрості!

На нашому літературному сайті UA-Book Ви можете читати онлайн українською та скачати безкоштовно книгу «Бути собою. 10 гаджетів для щастя» Олена Тараріна у відповідному форматі: epub, fb2, txt, rtf, pdf на телефон, андроїд, айфон, ipad без реєстрації та sms (смс). Книга – найкращий вчитель, друг та компаньйон. У ній зберігаються таємниці Всесвіту, загадки людини та відповіді на будь-які питання. У нас зібрані найкращі представники як зарубіжної, так і вітчизняної літератури, класичні та сучасні книги, видання з психології та саморозвитку, казки для дітей та роботи виключно для дорослих. Кожен знайде тут саме те, що подарує безліч приємних моментів.

Скачати безкоштовно книгу українською «Бути собою. 10 гаджетів для щастя» Олена Тараріна

Ua-Book
Додати коментар