«Зів’яле листя» Іван Франко

«Зів'яле листя» Іван ФранкоНазва: Зів’яле листя
Автор: Іван Франко
Жанри: Українська класика, Література 19 століття
ISBN: 978-617-7962-05-1
Повний текст
Yakaboo

Читати книгу Скачати книгу

Про книгу «Зів’яле листя» Іван Франко

“Зів’яле листя” з перших поетичних рядків і до останніх дарує читачам нагоду розгорнути власне бачення любові. Перед нами чи не перша спроба художньо візуалізувати ліричні переживання поета, яку запропонувало наймолодше покоління львівських художників. (Автори художнього оформлення – талановиті митці Романа Романишин і Андрій Лесів.) Унікальність цього видання передусім у його композиції: сторінки оздоблені автографами поезій „Зів’ялого листя”, що знайдені в архівах Києва та Львова. У книжці збережено всі коментарі І. Франка до його поезій. Поетична збірка мимоволі нагадує альбоми початку ХХ століття із дбайливо вкладеними сухими рослинами. Книжка багато ілюстрована світлинами жінок епохи Франка.

Особливістю цього 3-го видання є те, що в ньому вперше републіковано авторську Франкову мелодію, яку сам поет склав до свого вірша “Душа безсмертна! Жить віковічно їй!..”, а нотографічно зафіксував його сучасник і приятель, композитор і вчений-етномузиколог Філарет Колесса.

На нашому літературному сайті UA-Book Ви можете читати онлайн українською та скачати безкоштовно книгу «Зів’яле листя» Іван Франко у відповідному форматі: epub, fb2, txt, rtf, pdf на телефон, андроїд, айфон, ipad без реєстрації та sms (смс). Книга – найкращий вчитель, друг та компаньйон. У ній зберігаються таємниці Всесвіту, загадки людини та відповіді на будь-які питання. У нас зібрані найкращі представники як зарубіжної, так і вітчизняної літератури, класичні та сучасні книги, видання з психології та саморозвитку, казки для дітей та роботи виключно для дорослих. Кожен знайде тут саме те, що подарує безліч приємних моментів.

Скачати безкоштовно книгу українською «Зів’яле листя» Іван Франко


Скачати pdf Скачати mobi Скачати rtf Скачати epub

Читати онлайн книгу українською «Зів’яле листя» Іван Франко

Ua-Book
Додати коментар