«Найкраще подавати холодною» Джо Аберкромби

«Найкраще подавати холодною» Джо АберкромбиНазва: Найкраще подавати холодною
Автор: Джо Аберкромби
Рік видання 2024
Жанри: Фентезі, Зарубіжне фентезі
ISBN: 978-617-15-0616-9
Фрагмент

Про книгу «Найкраще подавати холодною» Джо Аберкромби

Книга “Найкраще подавати холодною” Джо Аберкромбі – це захоплива подорож у світ інтриг, боротьби та війни, де кожен хвилина наповнена напругою та непередбачуваними поворотами.

Великий герцог Орсо веде жорстоку боротьбу проти Ліги Восьми, але справжня битва відбувається не на полі бою, а в тіні, де вирішується доля королівства. У цей час найманка Монза Меркатто зазнає смертельного удару від своїх колишніх союзників, але вона вижила і тепер прагне помститися тим, хто її зрадив.

Її команда складається з ненадійного п’яниці, підступного отруйника і північного воїна, який прагне зробити все правильно. У цьому світі їх чекають безліч ворогів, а герцог Орсо не зупиниться ні перед чим, щоб довести свою справу до кінця.

Інтриги, зради, небезпека і битви – усе це чекає на читача у захопливому романі “Найкраще подавати холодною” Джо Аберкромбі. А докладніше ви дізнаєтесь, прочитавши цю книгу, де кожен поворот сторінки приносить нові відкриття та емоції.


На нашому літературному сайті UA-Book Ви можете читати онлайн українською та скачати безкоштовно книгу «Найкраще подавати холодною» Джо Аберкромби у відповідному форматі: epub, fb2, txt, rtf, pdf на телефон, андроїд, айфон, ipad без реєстрації та sms (смс). Книга – найкращий вчитель, друг та компаньйон. У ній зберігаються таємниці Всесвіту, загадки людини та відповіді на будь-які питання. У нас зібрані найкращі представники як зарубіжної, так і вітчизняної літератури, класичні та сучасні книги, видання з психології та саморозвитку, казки для дітей та роботи виключно для дорослих. Кожен знайде тут саме те, що подарує безліч приємних моментів.

Скачати безкоштовно книгу українською «Найкраще подавати холодною» Джо Аберкромби

Ua-Book
Додати коментар