“Танець смерті. Щоденник добровольця батальйону “Донбас”” Ігор Михайлишин

"Танець смерті. Щоденник добровольця батальйону "Донбас"" Ігор МихайлишинНазва: Танець смерті. Щоденник добровольця батальйону “Донбас”
Автор: Ігор Михайлишин
Рік видання 2019
Жанри: Сучасна українська література, Українська проза, Книги про війну, Військова справа
ISBN: 978-966-03-8563-4
Фрагмент
Yakaboo Grenka

Про книгу “Танець смерті. Щоденник добровольця батальйону “Донбас”” Ігор Михайлишин

Ігор Михайлишин — доброволець, піаніст, юрист. Музикант-аматор, грав на Майдані у грудні 2013 року. До лав добровольчого батальйону «Донбас» НГУ потрапив у червні 2014 року. Взяв позивний «Піаніст». У серпні 2014 року опинився в гущі Іловайського котла у протистоянні зі збройними силами РФ. Після вимушеної капітуляції провів 119 днів у полоні. Згодом повернувся на фронт у складі батальйону «Донбас-Україна» ЗСУ. Після закінчення військового контракту здобуває професійну музичну освіту в Київському інституті музики імені Р. Глієра.

«Танець смерті» — музичний твір Ф. Ліста, який для Ігоря символізує війну, боротьбу добра і зла, якій немає кінця. У цій конфронтації доля однієї людини є настільки мізерною, що її просто не помічаєш. Але якщо придивитись, побачиш віддзеркалення глобальної баталії у внутрішньому світі людини. Єдине, що врятує від загибелі, — постійний рух. Рух є умовою життя. Умовою розвитку. Умовою перемоги.

На нашому літературному сайті UA-Book Ви можете читати онлайн українською та скачати безкоштовно книгу “Танець смерті. Щоденник добровольця батальйону “Донбас”” Ігор Михайлишин у відповідному форматі: epub, fb2, txt, rtf, pdf на телефон, андроїд, айфон, ipad без реєстрації та sms (смс). Книга – найкращий вчитель, друг та компаньйон. У ній зберігаються таємниці Всесвіту, загадки людини та відповіді на будь-які питання. У нас зібрані найкращі представники як зарубіжної, так і вітчизняної літератури, класичні та сучасні книги, видання з психології та саморозвитку, казки для дітей та роботи виключно для дорослих. Кожен знайде тут саме те, що подарує безліч приємних моментів.

Скачати безкоштовно книгу українською “Танець смерті. Щоденник добровольця батальйону “Донбас”” Ігор Михайлишин

Ua-Book
Додати коментар