«Тіні забутих предків» Михайло Коцюбинський

«Тіні забутих предків» Михайло КоцюбинськийНазва: Тіні забутих предків
Автор: Михайло Коцюбинський
Рік видання 1912
Жанри: Українська класика
ISBN: 978-617-12-6303-1
Фрагмент
Yakaboo Grenka

Читати книгу Скачати книгу

Про книгу «Тіні забутих предків» Михайло Коцюбинський

Карпатські гірські вершини, лісові духи та сумна музика флояри – усе це таємничо переплітається в романі про дві ворожі родини. Родина Палійчуків і Гутенюків віддавна ворогували між собою, але маленький Іван Палійчук не зміг уберегти своє серце від кохання до Марічки з родини Гутенюків.

Таємничі зорі Карпатських гір зіграли свою роль у долі закоханих, що віщували їхнє кохання вічне. Але чи дійсно вони стали щасливими? Чи вдалося їм подолати непримиренність двох родів і перетворити кохання на щось більше, ніж заборона і таємниця?

У романі, зворушливому та непередбачуваному, читач зможе пережити разом з героями усі найскладніші моменти їхнього життя. Повні страсті та непересічні події, які розгортаються на тлі гірських вершин, здатні вразити навіть найвибагливішого читача. Роман про те, що кохання може перемогти будь-які обставини, але заразом й про те, що роз’єднання двох ворожих родів може принести трагедію та знищення.

Автор змайстрував чудовий твір, який зберігає свою актуальність та зараз, допомагаючи читачеві усвідомити, що між коханням та непримиренністю існує тонка межа, але заразом й відчути, що справжнє кохання завжди зможе перемогти.

На нашому літературному сайті UA-Book Ви можете читати онлайн українською та скачати безкоштовно книгу «Тіні забутих предків» Михайло Коцюбинський у відповідному форматі: epub, fb2, txt, rtf, pdf на телефон, андроїд, айфон, ipad без реєстрації та sms (смс). Книга – найкращий вчитель, друг та компаньйон. У ній зберігаються таємниці Всесвіту, загадки людини та відповіді на будь-які питання. У нас зібрані найкращі представники як зарубіжної, так і вітчизняної літератури, класичні та сучасні книги, видання з психології та саморозвитку, казки для дітей та роботи виключно для дорослих. Кожен знайде тут саме те, що подарує безліч приємних моментів.

Цитати з книги «Тіні забутих предків» Михайло Коцюбинський

Ізгадай мні, мій миленький,

Два рази на днину,

А я тебе ізгадаю

Сім раз на годину.

Сумно повістувала трембіта горам про смерть. Бо смерть тут має свій голос, яким промовляє до самотніх кичер.

Весь світ був як казка, повна чудес, таємнича, цікава й страшна.

А може, нема нічого. Може ніч затопила вже гори, може, зсунулись гори, роздушили усе живуще і лиш одно Іванове серце глухо калата під кептарем у безкінечних мертвих просторах? Самота, як біль зубів, почина ссать йому серце. Щось велике, вороже душить його, ся затверділа тиша, байдужий спокій, сей сон небуття. Нетерпляче стукала йому по голові…

Скачати безкоштовно книгу українською «Тіні забутих предків» Михайло Коцюбинський


Скачати txt Скачати pdf Скачати fb2 Скачати rtf Скачати epub

Читати онлайн книгу українською «Тіні забутих предків» Михайло Коцюбинський

Ua-Book
Додати коментар