“Ходячі Мерці. Книга Перша” Роберт Киркман, Тони Мур, Чарли Адлард

"Ходячі Мерці. Книга Перша" Роберт Киркман, Тони Мур, Чарли АдлардНазва: Ходячі Мерці. Книга Перша
Автор: Роберт Киркман, Тони Мур, Чарли Адлард
Рік видання 2020
Жанри: Комікси
Серія: Ходячі Мерці
Фрагмент
Yakaboo

Про книгу “Ходячі Мерці. Книга Перша” Роберт Киркман, Тони Мур, Чарли Адлард

Світ, який ми знали, зник. Світ, у якому домінувала культура споживання та легковажності, замінив світ виживання та відповідальності. Епідемія апокаліптичних масштабів заразила всю земну кулю, змушуючи мертвих повстати і живитися живими. За лічені місяці цивілізації не стало: жодного уряду, супермаркетів, пошти та телебачення. У світі, в якому правлять мертві, уцілілі повинні нарешті почати жити.

Поп-культурний феномен, який ліг в основу одного з найвідоміших серіалів світу – The Walking Dead (Ходячі Мерці), а також ігор та книг.

На нашому літературному сайті UA-Book Ви можете читати онлайн українською та скачати безкоштовно книгу “Ходячі Мерці. Книга Перша” Роберт Киркман, Тони Мур, Чарли Адлард у відповідному форматі: epub, fb2, txt, rtf, pdf на телефон, андроїд, айфон, ipad без реєстрації та sms (смс). Книга – найкращий вчитель, друг та компаньйон. У ній зберігаються таємниці Всесвіту, загадки людини та відповіді на будь-які питання. У нас зібрані найкращі представники як зарубіжної, так і вітчизняної літератури, класичні та сучасні книги, видання з психології та саморозвитку, казки для дітей та роботи виключно для дорослих. Кожен знайде тут саме те, що подарує безліч приємних моментів.

Скачати безкоштовно книгу українською “Ходячі Мерці. Книга Перша” Роберт Киркман, Тони Мур, Чарли Адлард

Ua-Book
Додати коментар