«Мисливці за привидами (збірник)» Андрій Кокотюха

«Мисливці за привидами (збірник)» Андрій КокотюхаНазва: Мисливці за привидами (збірник)
Автор: Андрій Кокотюха
Рік видання 2017
Жанри: Дитячі детективи, Дитячі пригоди
Фрагмент
Yakaboo Grenka

Читати книгу Скачати книгу

Про книгу

Книга «Мисливці за привидами» (збірник) – це низка детективно-пригодницьких історій про двох друзів-школярів – розумного та уважного хлопця Максима Білана та силача й бешкетника Дениса Черненка. Незважаючи на кардинальну відмінність у характерах, головні герої мають спільне хобі – розслідувати заплутані справи, відчуваючи себе детективами.

Андрій Анатолійович Кокотюха, у творчій скарбничці якого є кілька творів для дітей та підлітків, пропонує школярам відправитися з їхніми ровесниками назустріч приголомшливим інтригам, містичним відкриттям та пошуку справедливості й правди.

До книги входять чотири оповідання, об’єднаних одними й тими ж головними героями: «Полювання на Золотий кубок», «Мисливці за привидами», «Собачі клопоти» та «Небезпечна спадщина». У кожному з цих сюжетів автор перевіряє своїх персонажів на міцність духу та сміливість, порядність і благородство, вірність і відданість…

Виявляється, що ніхто крім цих відчайдушних школярів не в змозі захистити людство від привидів, які причаїлися в ліфтах і старих домівках, врятувати головний приз змагань – Золотий кубок, на який вже націлилися злодії, та захистити домашніх тварин від їхніх кривдників.

«Мисливці за привидами» (збірник) – це втілена у життя мрія багатьох дітей і підлітків стати справжніми героями та врятувати світ від різних проявів зла. Розуміючи дитячу й підліткову психологію, письменник справився з цим завданням блискуче. Ця збірка сповнена напруження та живих діалогів, що захоплюють своєю реалістичністю, щирих сподівань та вражень, емоційності та відвертості. Кожен з юних читачів впізнає на сторінках цих оповідань себе – свої приховані бажання й почуття, внутрішні суперечності, що заважають працювати над покращенням свого «Я».

На нашому літературному сайті UA-Book Ви можете читати онлайн українською та скачати безкоштовно книгу «Мисливці за привидами (збірник)» Андрій Кокотюха у відповідному форматі: epub, fb2, txt, rtf, pdf на телефон, андроїд, айфон, ipad без реєстрації та sms (смс). Книга – найкращий вчитель, друг та компаньйон. У ній зберігаються таємниці Всесвіту, загадки людини та відповіді на будь-які питання. У нас зібрані найкращі представники як зарубіжної, так і вітчизняної літератури, класичні та сучасні книги, видання з психології та саморозвитку, казки для дітей та роботи виключно для дорослих. Кожен знайде тут саме те, що подарує безліч приємних моментів.

Скачати безкоштовно книгу українською «Мисливці за привидами (збірник)» Андрій Кокотюха


Скачати txt Скачати pdf

Читати онлайн книгу українською «Мисливці за привидами (збірник)» Андрій Кокотюха

Ua-Book
Додати коментар