«Порушники. Книга 2. Провідник» Клер Мак-Фолл

«Порушники. Книга 2. Провідник» Клер Мак-ФоллНазва: Порушники. Книга 2. Провідник
Автор: Клер Мак-Фолл
Рік видання 2022
Жанри: Книги для підлітків
ISBN: 978-617-09-7267-5
Фрагмент
 

Про книгу «Порушники. Книга 2. Провідник» Клер Мак-Фолл

“Порушники. Книга 2. Провідник” – це захоплива пригодницька романтична книга, написана Клер Мак-Фолл, яка розповідає історію Ділан, що опинилася в неймовірному світі після загибелі потяга в аварії. Цей світ, який відомий як пустка, населений небезпеками та загадками.

У пустці Ділан зустріла загадкового провідника, Трістана, який набув подоби юнака. Разом вони стикалися з різними перешкодами та небезпеками, але в той же час, їхні серця почали відчувати магію кохання. Поступово, у цьому чудовому, але небезпечному світі, Ділан та Трістан навчилися довіряти одне одному та впевнено рухалися до вільного світу.

Проте, їхня втеча не залишилася непоміченою. Сюзанна, провідниця з пустки, яка також мріяла вирватися з неволі та відчути принади справжнього життя, виявила їхні плани. Вона була зачарована спокусою бути в реальному світі, де відсутні обмеження пустки. Сюзанна розуміла, що її надії на волю можуть зникнути, якщо Ділан та Трістан втекли, тому вона стала перешкоджати їхнім зусиллям.


На нашому літературному сайті UA-Book Ви можете читати онлайн українською та скачати безкоштовно книгу «Порушники. Книга 2. Провідник» Клер Мак-Фолл у відповідному форматі: epub, fb2, txt, rtf, pdf на телефон, андроїд, айфон, ipad без реєстрації та sms (смс). Книга – найкращий вчитель, друг та компаньйон. У ній зберігаються таємниці Всесвіту, загадки людини та відповіді на будь-які питання. У нас зібрані найкращі представники як зарубіжної, так і вітчизняної літератури, класичні та сучасні книги, видання з психології та саморозвитку, казки для дітей та роботи виключно для дорослих. Кожен знайде тут саме те, що подарує безліч приємних моментів.

Скачати безкоштовно книгу українською «Порушники. Книга 2. Провідник» Клер Мак-Фолл

Ua-Book
Додати коментар