«Оповита тінями» Френсіс Гардінґ

«Оповита тінями» Френсіс ГардінґНазва: Оповита тінями
Автор: Френсіс Гардінґ
Рік видання 2023
Жанри: Сучасна проза, Сучасна зарубіжна література, Фентезі, Книги для підлітків
ISBN: 9786177914630
Фрагмент
Yakaboo Grenka

Про книгу «Оповита тінями» Френсіс Гардінґ

Книга “Оповита тінями” Френсіса Гардінґа – це захоплива подорож у світ загадок, дружби та стійкості, яка залишить вас в абсолютній напрузі. Дванадцятирічна Мироносиця вже змогла вивчити собі спосіб захисту від нічних привидів, які намагаються оселитися в її душі. Але одного дня, подія, що перетворила її світ, змушує її послабити пильність.

У дівчинці оселяється жорстокий та сильний дух, що стає її єдиним союзником, коли її відправляють до родового замку свого батька. Громадянська війна бушує країною, і тим, хто приховує давню родинну таємницю, потрібні такі, як Мироносиця, щоб захистити її. Але коли вона рішуче планує втечу та перетинає роздерту війною країну, їй доведеться обрати між одержимістю і смертю.

А докладніше ви дізнаєтесь, прочитавши цей захопливий роман. “Оповита тінями” – це історія, яка вас вразить і не відпустить до останньої сторінки, це історія про силу, яку може мати навіть наймолодший герой серед перевернутого догори ногами світу.


На нашому літературному сайті UA-Book Ви можете читати онлайн українською та скачати безкоштовно книгу «Оповита тінями» Френсіс Гардінґ у відповідному форматі: epub, fb2, txt, rtf, pdf на телефон, андроїд, айфон, ipad без реєстрації та sms (смс). Книга – найкращий вчитель, друг та компаньйон. У ній зберігаються таємниці Всесвіту, загадки людини та відповіді на будь-які питання. У нас зібрані найкращі представники як зарубіжної, так і вітчизняної літератури, класичні та сучасні книги, видання з психології та саморозвитку, казки для дітей та роботи виключно для дорослих. Кожен знайде тут саме те, що подарує безліч приємних моментів.

Скачати безкоштовно книгу українською «Оповита тінями» Френсіс Гардінґ

Ua-Book
Додати коментар