«Одружена з незнайомцем» Уляна Пас

«Одружена з незнайомцем» Уляна ПасНазва: Одружена з незнайомцем
Автор: Уляна Пас
Рік видання 2021
Жанри: Сучасні любовні романи, ❤️ Любовні романи, Романтична проза
Фрагмент
 

Про книгу «Одружена з незнайомцем» Уляна Пас

Зрадив кохану людину? Не біда! Можна просто знайти собі іншого на одну ніч, щоб помститися, а вранці втекти, ніби нічого й не було. Тільки ось проблеми починаються тоді, коли цей коханець на одну ніч виявляється сином самого мера і вчиться зі мною в одному університеті. А тут і колишній раптом розуміє, що жити без мене не може! І все б нічого, адже колишнього можна відправити далеко і надовго, а красеня-коханця просто уникати. Але як це зробити, коли під серцем вже живе плід нашого випадково зближення, а сам хлопець навіть не уявляє, що скоро стане татом? Здається, уникати його нема рації. І як наважитися сказати правду?

Я все-таки стала його дружиною… І тепер нам обом треба навчитися вдавати щасливу сім’ю та жити під одним дахом. Здавалося б, нічого складного… Але що буде, коли між нами несподівано спалахнуть почуття? Я потрібна йому для того щоб отримати компанію. Не впевнена, що Дем’ян коли-небудь наважиться зробити вибір в мою користь. Хіба що станеться те, чого ніхто з нас не очікував. Або ж це черговий план самого Дем’яна про який я нічого не знаю…
Продовження “Заміж за незнайомця”

На нашому літературному сайті UA-Book Ви можете читати онлайн українською та скачати безкоштовно книгу «Одружена з незнайомцем» Уляна Пас у відповідному форматі: epub, fb2, txt, rtf, pdf на телефон, андроїд, айфон, ipad без реєстрації та sms (смс). Книга – найкращий вчитель, друг та компаньйон. У ній зберігаються таємниці Всесвіту, загадки людини та відповіді на будь-які питання. У нас зібрані найкращі представники як зарубіжної, так і вітчизняної літератури, класичні та сучасні книги, видання з психології та саморозвитку, казки для дітей та роботи виключно для дорослих. Кожен знайде тут саме те, що подарує безліч приємних моментів.

Ua-Book
Додати коментар