Аудіокниги «Матера вам не наймичка, або Чому діти – це… прекрасно» Катя Бльостка

Аудіокниги «Матера вам не наймичка, або Чому діти – це... прекрасно» Катя БльосткаНазва: Матера вам не наймичка, або Чому діти – це… прекрасно
Автор: Катя Бльостка
Рік видання 2022
Жанри: Сучасна проза
Тривалість: 9 год 20 хв
Слухати книгу

Про аудіокнигу «Матера вам не наймичка, або Чому діти – це… прекрасно» Катя Бльостка

Ця книжка наробила скандалу, тільки вийшовши, і стала одним з найуспішніших бестселерів в Україні. Хтось знаходить у ній материнську розраду, хтось – привід для обурення. А хтось просто захоплюється іронією й самоіронією авторки, насолоджується смішним і правдивим текстом з легкою дозою матюків про те, як воно – бути матерою в сучасному світі.

Це історія про реальне, живе, неідеальне материнство. Про матеру, яка намагається день перестоять і ніч передержатись. Від тесту на вагітність до баталій у садочку. Про перші купання, зуби, соплі й незручні запитання.

Катя Бльостка — «матера» чотирьох синів, блогерка. Народилась і виросла в смт Гоща Рівненської області. У 2014-му переїхала у США.

На нашому літературному сайті UA-Book Ви можете слухати онлайн українською та скачати безкоштовно книгу «Матера вам не наймичка, або Чому діти – це… прекрасно» Катя Бльостка у відповідному форматі: epub, fb2, txt, rtf, pdf на телефон, андроїд, айфон, ipad без реєстрації та sms (смс). Книга – найкращий вчитель, друг та компаньйон. У ній зберігаються таємниці Всесвіту, загадки людини та відповіді на будь-які питання. У нас зібрані найкращі представники як зарубіжної, так і вітчизняної літератури, класичні та сучасні книги, видання з психології та саморозвитку, казки для дітей та роботи виключно для дорослих. Кожен знайде тут саме те, що подарує безліч приємних моментів.

Ua-Book
Додати коментар